U heeft plannen voor het aanleggen van een nieuwe tuin of het veranderen van uw huidige tuin. Maar hoe pakt u dat aan zodat het een fijne verblijfsplek wordt, waarin alles klopt, en zodat u er weer jaren van kan genieten?

Samen met Snoek Hoveniers staat u er niet alleen voor. Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuininrichting zijn we in staat om snel een goede inventarisatie te maken van uw wensen, en de mogelijkheden van de buitenruimte. We nemen de maten op en gaan dan aan de slag met een 2D conceptontwerp.

Tijdens een vervolgafspraak bespreken wij de ideeën en op basis van de uitkomst kunnen we een ontwerp uitwerken naar een definitieve tekening, met een beplantingsplan. Indien gewenst kunnen wij het ontwerp in 3D zetten om uw tuin volledig virtueel te kunnen ervaren.

 

Het hele jaar door een fraaie tuin? Neem snel contact met ons op!

 

 

Voorbeelden tuinontwerp

Klik op een afbeelding om het tuinontwerp in .pdf bestandsformaat te openen. Heeft u vragen over de mogelijkheden binnen uw tuin voor het toepassen van een van de onderstaande tuinontwerpen binnen uw tuin? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder als hovenier in de Krimpenerwaard.

Kindvriendelijk en functioneelContrastvolle bloementuinAchtertuin met vijverExclusieve tuinEigentijds en strak