Snoek Hoveniers is in mei 1997 opgericht door Arian Snoek, in Bergambacht. Aanvankelijk werkte Arian voornamelijk voor particuliere opdrachtgevers, waarvoor tuinen werden ontworpen en aangelegd. Door hard werken, het leveren van goede kwaliteit en het nakomen van afspraken groeide de klantenkring gestaag. Door de groei werd personeel aangenomen en breidde het aantal medewerkers uit. Ook de hoeveelheid gereedschap en machines groeide mee met de drukte. Bedrijven en gemeentes wisten Snoek na verloop van tijd ook te vinden voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en openbare ruimten. In 2002 werd onze droom van een eigen bedrijfspand werkelijkheid. Aan de Industrieweg in Ammerstol bouwden we onze nieuwe bedrijfslocatie op een ruime kavel. Er werd ook geïnvesteerd in opleidingen en de juiste software voor het ontwerpen van tuinen in 3D.

Inmiddels zijn er met Arian vier vakbekwame en VCA gecertificeerde hoveniers werkzaam en beschikken we over een uitgebreid machinepark. We kunnen zo voor zowel particulieren als voor bedrijven aan elke vraag voldoen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, civiele en infrastructurele werkzaamheden en tuinadvies. Ook werken we regelmatig voor gemeentes en aannemers, voor het aanleggen en onderhouden van openbaar groen en bestrating.

We werken onder het motto: “We doen waar we goed in zijn.” En dat houden we graag zo. Daarom blijven we investeren in opleidingen, gereedschappen en materieel. Zo kunnen wij onze vaste klantenkring blijven voorzien van de beste service met moderne middelen en werkmethodes.

 

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren u graag

 

Fotoimpressie Snoek Hoveniers