Snoek Hoveniers is gevestigd in Ammerstol. Het werkgebied van het hoveniersbedrijf is echter uitgestrekter. Zo is Snoek Hoveniers regelmatig actief als hovenier in Bergambacht. Binnen de gemeentegrenzen van Bergambacht bedient het zowel particuliere klanten als bedrijven. De werkzaamheden die uitgevoerd worden door Snoek Hoveniers lopen uiteen van het ontwerpen van tuinen tot het onderhouden van bestaande tuinen en van het uitvoeren van bestratingsprojecten tot het aanbrengen van tuinverlichting.

Werkwijze Snoek Hoveniers

Snoek Hoveniers heeft een ruime ervaring in het verzorgen en creëren van tuinen en groenprojecten in de openbare ruimte. Bij de uitvoering van de projecten levert Snoek Hoveniers maatwerk. Dit betekent dat uw wensen in kaart worden gebracht en op basis daarvan de diensten worden uitgevoerd. Hoewel uw wensen als basis liggen voor het uiteindelijke resultaat, zal Snoek Hoveniers op basis van ervaring advies geven voor uw tuin in Bergambacht. Binnen de werkwijze van Snoek Hoveniers doen we onze uiterste best om onze nieuwe klanten en bestaande klanten steeds te verrassen door kwaliteit te leveren in combinatie met een degelijke service. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame hoveniers die beschikken over een VCA certificaat. Bovendien zijn de hoveniers op de hoogte gebracht van de nieuwste mogelijkheden doordat er regelmatig geïnvesteerd wordt in opleidingen en cursussen. De hoveniers worden in hun werkzaamheden ondersteund door betrouwbaar materieel die met uiterste precisie uw tuin kunnen inrichten en onderhouden.

Werkzaamheden

Binnen het aanbod van Snoek Hoveniers behoren diverse soorten diensten. Zo kunnen we voor u als hovenier in Bergambacht uw tuin ontwerpen en onderhouden, maar ook voor andere werkzaamheden kunt u bij Snoek Hoveniers terecht. Dankzij onze veelzijdige expertise kunnen we u namelijk ook van dienst zijn bij heel specifieke beplantingsprojecten of het geven van tuinadvies. Ook voor het uit handen geven van boomverzorging kunt u bij Snoek Hoveniers terecht. Verder hebben we als hovenier in Bergambacht ook ervaring met infrastructurele vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van drainage, riolering en bekabeling en het aanbrengen van beschoeiingen en schuttingen.

De projecten die Snoek Hoveniers uitvoert als hovenier in Bergambacht lopen uiteen van grote tuinen met een landelijk karakter, tot kleinere tuinen in de dorpskern. Waar het bij de grote tuinen een uitdaging is om knusse zitplekjes te creëren, is het bij kleinere tuinen juist een kunst om de privacy te garanderen en tegelijkertijd gebruik te maken van de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beperkte zonlicht dat u wellicht in uw tuin heeft in combinatie met de beplanting die u hier graag wilt hebben. Zo proberen we binnen de werkzaamheden van Snoek Hoveniers uw wensen te combineren met onze creativiteit, kennis en ervaring! Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Snoek Hoveniers? Neem dan contact op. We helpen u graag vrijblijvend verder met het realiseren van uw tuinwensen voor uw tuin in Bergambacht en omstreken. Ook wanneer u als bedrijf vragen heeft over de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin helpen we u graag verder!