Bohemian Ibiza

De doordachte zichtlijnen, zorgvuldig gekozen materialen en de juiste beplanting zorgen voor een heerlijke balans in deze mediterrane tuin. Naast het gevoel van de zomer, het strand en Ibiza waren loungen, relaxen en samen buiten koken een aantal eisen die aan het tuinontwerp gesteld werden.

We hebben een aantal terrassen gecreƫerd die aan elkaar verbonden zijn met verharde looppaden. De schelpen halfverharding met cortenstalen afscheidingen en verticaal geplaatste ruwe houten palen geven de warme uitstraling. In combinatie met de antracietgrijze tegels en de steenschotten ontstaat de perfecte basis voor deze strandtuin. De beplanting is ook afgestemd op het thema met als eyecatcher een flinke olijfboom. Praktische zaken als een overkapte fietsenstalling en de afvalcontainers zijn achter in de tuin aan het zicht onttrokken.

Met toepasselijke meubels en accessoires is de finishing touch door de bewoners zelf gegeven. De tuin ademt een mediterrane Ibiza sfeer waar met volle teugen genoten wordt van lange zomeravonden. Maar ook als het wat minder goed weer is.

 

Meer informatie of vragen over deze tuin? Neem contact op met Snoek Hoveniers