Heerlijke gezinstuin

In deze gezinstuin kan het hele jaar door geleefd worden. Het is een heerlijke buitenruimte met een fijne grote veranda, een groot gazon en een ingegraven trampoline. De kinderen hebben alle ruimte om zich te vermaken en kunnen daarna lekker chillen in de hangstoelen. Voor de ouders zijn er royale terrassen en natuurlijk kreeg de kamado barbecue een prominente plek.

Bij het ontwerpen is door Snoek Hoveniers veel aandacht besteed aan de verschillende materialen en structuren. Zo zijn de gebakken waalklinkers in visgraatverband gestraat voor een chique uitstraling. Dit verband komt op meerdere plekken in de tuin terug. De klinkers sluiten aan bij de kleur van de woning. De houten vlonders en de keramische tegels geven een subtiel contrast. De tegels lopen optisch van binnen door naar buiten voor een mooie verbinding. Een paar zwart geschilderde pergola’s passen mooi in het geheel en bovendien kan je daar heerlijk aan schommelen! Daarbij zorgen schaduwdoeken en een paar flinke bomen ook voor hoogte én schaduw.

Er zijn flinke maar rustige plantvakken aangebracht met in de voortuin meerstammige glansmispels in Cortenstalen bakken als eyecatchers.

 

Meer informatie of vragen over deze tuin? Neem contact op met Snoek Hoveniers